Dagbok Mad Swede

Dagbok Mad Swede

Sankt Petersburg. Tack Rune och Susanne Pettersson

DagbokPosted by Lars-Erik Frödeberg 2013-07-29 19:02
Resan från Finland över gränsen gick helt utan problem. Både pass och tull godkände mej. Så det var bara att cykla på. Solen lyste med sin närvaro och den svaga vinden i ryggen gick det undan på den släta och raka vägen. Det blev hela 80km genom bara skog och skog, man såg inte träden för bara skog. Hade räknat med att komma till Viborg, men där fanns inget ställe att slå upp tältet på så det blev 20 km till, efter ha pratat med två Estniska cyklister.
Nästa dag var det tidigt upp och i väg, efter ca 15 km blev jag upphunnen av ett tyskt par som stannade och pratade en stund, det visade sig att dom började en vecka efter mej i Kirkenes. Men dom cyklade efter den Ryska gränsen, och hade också haft ett vinterstopp.
Dom skulle nu fortsätta mot Tyskland i inlandet. Jag själv fortsätter som planenlig, fast det går fortare än planerat. Det blev 90 km mycket beroende på att det har inte funnits något att titta på, förutom Viborg och sedan en 20km lång sandstrand innan St.Petersburg. Där jag föresten tog ett skönt dopp.
Kommer att gå runt lite i St.petersburg i morgon. Sedan är det bara 180 km till Estland.