Dagbok Mad Swede

Dagbok Mad Swede

Sankt Petersburg. Tack Rune och Susanne Pettersson

DagbokPosted by Lars-Erik Frödeberg 2013-07-29 19:02
Resan från Finland över gränsen gick helt utan problem. Både pass och tull godkände mej. Så det var bara att cykla på. Solen lyste med sin närvaro och den svaga vinden i ryggen gick det undan på den släta och raka vägen. Det blev hela 80km genom bara skog och skog, man såg inte träden för bara skog. Hade räknat med att komma till Viborg, men där fanns inget ställe att slå upp tältet på så det blev 20 km till, efter ha pratat med två Estniska cyklister.
Nästa dag var det tidigt upp och i väg, efter ca 15 km blev jag upphunnen av ett tyskt par som stannade och pratade en stund, det visade sig att dom började en vecka efter mej i Kirkenes. Men dom cyklade efter den Ryska gränsen, och hade också haft ett vinterstopp.
Dom skulle nu fortsätta mot Tyskland i inlandet. Jag själv fortsätter som planenlig, fast det går fortare än planerat. Det blev 90 km mycket beroende på att det har inte funnits något att titta på, förutom Viborg och sedan en 20km lång sandstrand innan St.Petersburg. Där jag föresten tog ett skönt dopp.
Kommer att gå runt lite i St.petersburg i morgon. Sedan är det bara 180 km till Estland.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Janne 2013-10-08 08:27

Hej! Hörde dig i morgonradion idag. Spännande!! Nu är jag inne på din blogg och skall följa med dig på din färd.
Jag har en fråga om hur du gjort med visum till Ryssland? Tackar på förhand och lycka till med allt.

Posted by Monica 2013-08-02 12:42

Hej, hoppas allt förlöper bra.

Monica från Fredrikshamn

Posted by e och t 2013-08-01 22:31

Imponerande Lasse! Jag och theon hejar här! Vet inte om du fått brevet med 1 års inbjudan men full förståelse om du inte kan komma. Vi tänker på dig på hans lilla kalas den 19:e augusti!

Posted by lars-eric magnusson 2013-07-30 14:55

hallå där !Vi är många här i Bollebygd som följer din fantastiska,sagolika"resa".Du kan tro att vi är avundsjuka och imponerade.Här hemma är ju allt som vanligt och inget intressant händer.Det är ju skillnad för dig som har spänning,äventyr och ovisshet bortom nästa krök!!Fortsätt att hålla oss som medresenärer med dina reseskildringar.

Posted by anton 2013-07-29 22:17

Hi man. I've found your recent post and thought you're ok. Cheers!